Links

www.juicevocalband.com
Juice is de 6 persoons vocal group waarin ik tot 2019 bariton zong. De groep zingt lichte muziek (pop, jazz, cabaret, etc), veelal in eigen arrangementen en met eigen teksten, deels van mijn hand. Je vindt op de website ook korte muziekvoorbeelden.    
  
www.koorleeuwenhart.nl
Leeuwenhart is een zangkoor dat uitsluitend Nederlandstalige (lichte) muziek zingt, en staat onder leiding van Tijs Krammer. Het koor heeft verschillende van mijn teksten op het repertoire staan.

www.weespertrekvaartmannen.nl
Met het Weespertrekvaartmannenkoor heb ik deelgenomen aan een wedstrijd voor een nieuw Amsterdams havenlied. Ja,voor dit genre moet je natuurlijk bij het beste zeemanskoor van Nederland zijn.

www.demeidenvandekade.nl
De Meiden van de Kade is een vrouwenkoor dat gaat voor het betere volkslied. Veel liederen over water, maar ook meer. Evenals het Weespertrekvaartmannenkoor heeft Vincent de Lange (www.vincello.com) de muzikale leiding.  

www.balknet.nl
BALK is de bond van koren en vocale groepen die lichte muziek zingen. Middels festivals en een nieuwsbrief treffen deze zangers elkaar. Dit draagt bij aan de kwaliteit van lichte muziek zingend Nederland.

www.hetlied.nl
Mooie website van Daan Bartels met alle informatie over het betere kleinkunstlied.

Liedteksten en gedichten